skip to Main Content
  • Max. bestandsgrootte: 256 MB.

Agape collectie

Dit in 1973 opgezette Italiaanse familiebedrijf Agape staat bekend als één van de meest contemporaine badkamerdesigners van Europa. De geografische ligging van het bedrijf, tussen Milaan, Venetië en Emilia, vindt weerslag in de esthetiek van de hedendaagse badkamer ontwerpen. Het bedrijf heeft als grondslag om de badkamer als persoonlijke tempel te herinterpreteren en is hier in duidelijk in geslaagd. Met Agape maakt u van uw badkamer het dynamische middelpunt van uw leefomgeving.

Luxe badkamers

Al sinds het begin, vlak na de oprichting, gaat Agape de dialoog aan met de Italiaanse fabrikanten om tot de beste designs te komen, met de beste materialen. Deze samenwerking direct aan de bron zorgt voor hoge kwaliteit. Dit maakt Agape tot één van de bijzonderste voorbeelden van het ‘Made in Italië’ merk. Niet alleen industrie, maar ook ambacht staat centraal. Deze knowhow ziet u terug! Agape levert altijd betrouwbaar en hoog kwalitatief design.

Iconische ontwerpen

Ook op het gebied van innovatie loopt Agape voorop. Het heeft een aantal iconische baden ontwerpen zoals ‘Spoon’ en ‘Ottocento’ door Benedini Associati wat inmiddels benchmarks zijn geworden in de wereld van sanitair design. Agape gebruikt luxe natuurlijke materialen zoals marmer, steen en het ecologische materiaal Cristalplant.

Design award voor Agape

Het bedrijf Agape heeft al meerdere awards gewonnen. Ook is het al meerdere keren genomineerd van de Compasso d’Oro ADI. Een prestigieuze erkenning op het gebied van industrieel design.

Totaalconcept badkamer

Agape heeft alles voor uw badkamer, van verlichting tot baden. De Agape collectie is verfrissend, innovatief en opvallend. Uniek design vanuit Italië is nu als eerste te bekijken in de Agape flagship store in Leiden.

Back To Top